Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

wat kost???

  • brit

    Hoi,

    Wie kan mij iets vertellen, over de kosten van ‘n glaasje bier of wijn op ’n terrasje of cafe in Sharm, of wat voor 2 personen 'n goed diner kost.(en waar)

    En voor de rokers onder ons, wat kost 'n pakje rode malboro, en ist die net zo,als in Nederland.

    B.V.D

  • Diana

    Hoi,ben net terug.

    Bier en wijn zijn ongeveer net zo duur als in Nederland of zelfs goedkoper, want wat bedaal je niet op een terrasje op het Leidseplein. Rond de 15 tot 20 pond dus 2 a 3 euro. Een groot glas Mangosap idem, cola ed zijn een stuk goedkoper, rond de 8 pond , iets meer dan een euro.

    Uit eten varrieerde van 100 tot 200 pond met zn tween, dus tussen 13 en 25 euro.

    Eten is daar goed, maar verwacht niet al te veel van het vlees, vaak een stuk taaier dan in Nederland. Vis is daar wel erg lekker.

    Veel eten doe je daar dus niet, het is er warm en daardoor gauw vol. In het begin bestel je veel maar dat wordt in de loop van de week steeds minder.

    In de Old town van Sharm kan je erg lekker eten bij de Sinai Star,eerste straat tussen de twee ingangen.Ze hebben 1 menu, eten wat de pot schaft, toen wij er waren een uitgebreidde visschotel en daar waren we 75 (8 euro ) met zn tweeen voor kwijt. De mexicaan aan het einde van de boulevard in Naama Bay is lekker, en TamTam boven het Gazzala hotel is ook leuk en erg zweervol (20 euro). Mn dochter had er Marlborro gekocht en die was goed, weet alleen niet wat ze er voor betaalde, wel goedkoper dan hier.

    We kregen wel de hele week het idee dat het erg moeilijk was om veel geld uit te geven.

    Taxi van Naama Bay naar Old Sharm was 15 pond, minibusje 1 pond. Je moet daarvoor wel gepast geld hebben. Wij gingen steeds met het minibusje, dit is al een hele belevenis.Zit je daar als enige vrouwen tussen al die egyptenaren, zijn erg vriendelijk en als je vraagt waar je eruit moet, helpen ze allemaal.

    Wij hebben een top vakantie gehad, mede door de hulpvaardige en galante egyptenaren. Als vrouw, welke leeftijd ook( 40 en 20) voel je je daar als een prinses.

  • Roosje

    Ze verkopen in Sharm (lees: Na'ama Bay) zelfs NL drop van Katja :))))

  • lukiam

    Vwb bier en wijn: de lokale bier en wijn zijn stukken goedkoper dan de import.

  • brit

    Bedankt allemaal, ik heb er echt zin in!