Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Reef Oasis Bleu Bay resort

  • guadalajara

    Wij gaan van 22 tot 29 April weer naar Reef Oasis.

    Zijn er nog meer mensen die deze periode daar heen gaan?

    Wij gaan met Arke Fly en vliegen s'morgens om 9.00 uur van af Schiphol.

    Hebben er weer veel zin in het kan niet snel genoeg April zijn.

    Lekker een weekje genieten van het lekkere eten en drinken,duiken en snorkelen.

    Groetjes Guadalaja

  • Tosca

    Ja, wij gaan ook maar zijn dan net een week weer weg. Hebben er ook weer veel zin in. Wilden ook eigenlijk een paar weken later, maar op het moment van boeken, vertelde onze zoon dat hij de 20e april gaat trouwen. Dus vandaar het maar naar voren geschoven. Hebben wij een lekker kleurtje op de trouwfoto's. :). want wij moeten in het wit.

    Het wordt voor ons de 5e keer in ROBB. Kamer al gereserveerd. Komt helemaal goed.

    Grtjes.

  • jolanda.busmN@KPNMAIL.NL

    wat een kekker idee, om in april al weer naar ROBB te gaan. Wij moeten nog even langer wachten (juli) maar hebben er ook al weer veel zin in om te gaan.

    dit jaar voor de 2e keer terug naar dit geweldige resort.

    groetjes jolanda

  • Tosca

    Zo alweer een paar dagen terug, in dit koude kikkerlandje. Hebben het weer zeer goed gehad. Kan niet anders zeggen.

    De bezetting in het resort, was ongeveer toen wij er waren 70%. Maar kwam door de belgen, welke 2 weken paasvakantie hadden. Zijn naar een bijeenkomst geweest van het resort en daar werd excuus aangeboden vanwege dat er zo weinig personeel is. In dit resort hebben ze flink gesneden in het personeel, en niet alleen in de lagere regione maar ook in de staff. In het restaurant bijv. Staan tig mensen te wachten, terwijl er binnen tafels leeg staan, maar de jongens gewoon niet de tijd hebben om de tafels af te ruimen, te dekken, en dan nog een keer zorgen dat je drinken krijgt. Ze rennen hun benen onder hun kont vandaan, en nog trekken ze het niet. De dienbladen moeten ook nog weggebracht worden, ja het is hard buffelen. Dus wie nog gaat, wees vriendelijk, want ze hebben het zo nodig. Een vrolijk en vriendelijke groet, doet al goed voor ze.